Concentració espontània a la subdelegació de l'Estat a Girona per dir «no tenim por»

«Aquesta és la nostra policia», assenyalant els Mossos, o «independència», entre les proclames

Més de 300 persones concentrades davant la subdelegació del govern espanyol a Girona.
Més de 300 persones concentrades davant la subdelegació del govern espanyol a Girona. | ACN.
ACN/Redacció
02 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:41h

Els gironins concentrats espontaniament davant la Subdelegació del Govern espanyol han mostrat la seva ira davant la Guàrdia Civil que la custodia. Foto: ACN.


Mentre 4.000 persones es concentraven a la plaça del Vi de Girona per mostrar el seu rebuig a la violència exercida per l'Estat espanyol, unes 300 persones més s'han concentrat espontàniament aquest migdia davant la Subdelegació del Govern espanyol a Girona per dir "no tenim por". Han respost a l'aturada de cinc minuts convocada arreu del país a les dotze del migdia per protestar contra les càrregues policials durant el referèndum anant fins a la seu del govern de l'Estat a la ciutat.
 

La Guàrdia Civil ha comptat amb reforços per custodiar la Subdelegació del Govern espanyol a Girona. Foto: ACN.


A dins, la Guàrdia Civil, que sol custodiar l'edifici, tenia com a suport diferents furgonetes de la policia estatal, amb agents antiavalots. A fora, Mossos d'Esquadra i Policia Local de Girona han muntat un cordó. "Aquesta és la nostra policia", han cridat els manifestants assenyalat els mossos. Tampoc no han faltat proclames a favor de la "independència" i per reivindicar l'1-O: "Hem votat".