VÍDEOS Setge de la policia espanyola a diversos col·legis electorals de Girona, on deixa diversos ferits

Els agents han tret tota la gent que hi havia dins els espais de votació i han disparat salves en diverses ocasions | El Govern demana a ferits i contusionats que vagin als centres de Salut, demanin un informe d'assistència i posin denúncia a les comissaries dels Mossos | Al Pavelló de Palau de Girona la gent aconsegueix rebutjar l'acció policíaca

Un votant és reprimit a terra per forces de la policia espanyola en un centre electoral a Girona.
Un votant és reprimit a terra per forces de la policia espanyola en un centre electoral a Girona. | ACN.
ACN/Redacció
01 d'octubre del 2017
Actualitzat el 09 d'octubre a les 18:10h

La policia espanyola ha carregat contra els votants de diversos col·legis electorals de Girona aquest diumenge. L'actuació ha deixat diversos ferits que han hagut de ser atesos de traus al cap i cops en diverses parts del cos com a conseqüència de l'actuació.
 
Els agents han tret els electors a cops de porra en almenys quatre col·legis, el Bruguera, la Biblioteca Ernest Lluch, el Pavelló de Santa Eugènia i a l'Escola Verd, on s'han arribat a disparar salves per part de la policia.
 

Els concentrats han exercit la resistència pacífica davant la violència de la policia espanyola. Foto: ACN.


Les càrregues s'han començat a produir cap a les nou del matí, just quan obrien els col·legis. Un cop han tret tots els electors de les seus els agents les tancaven amb cadenes. També s'han registrat incidents a Sant Julià de Ramis, on votava el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, per bé que ha pogut votar a Cornellà de Terri.
 

Un home, que es resistia a ser mogut, és foragitat a la força per la policia espanyola. Foto: ACN.


El Govern ha demanat a través de Twitter a ferits i contusionats que vagin als centres de Salut, demanin un informe d'assistència i posin  denúncia a les comissaries dels Mossos Al Pavelló de Palau a Girona la gentada que hi era concentrada ha aconseguit fer recular la policia espanyola.