Dos homes transportaven més de 100 kg de droga dins del maleter a Girona

En total es van trobar 81,04 kg de marihuana i 24,54 kg d’haixix

Redacció
29 de setembre del 2017
Actualitzat a les 15:19h
La droga trobada pels Mossos d'Esquadra podria assolir més de 150.000 euros en la venda al detall.
La droga trobada pels Mossos d'Esquadra podria assolir més de 150.000 euros en la venda al detall. | @mossos.
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona, van detenir el dia 27 de setembre a Girona, dos homes, de 26 i 33 anys, de nacionalitat francesa i sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.
 
Els fets van ocórrer el passat 27 de setembre a la zona de Montjuic de Girona, on una patrulla de paisà estava fent vigilància per tal de prevenir robatoris a interior de domicili i va observar dos cotxes amb matrícula francesa que feien un canvi de sentit i els seus conductors tenien una actitud de vigilància.
 
En seguir-los, els agents van veure que els dos vehicles anaven junts i baixaven de Montjuic en direcció a la zona de Pedret, en el moment que els van aturar per tal d’identificar els conductors, els agents van notar que els cotxes desprenien una forta olor de marihuana.
 
En obrir el maleter, els mossos van veure que transportaven una gran quantitat de droga, motiu pel qual van detenir les dues persones com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.
 
En total van localitzar 81,04 kg de marihuana, que al mercat tindrien un valor de 112.507 euros. També van trobar  24,54 kg d’haixix que en total tindrien un valor de 40.662 euros.
 
Els detinguts, que no tenien antecedents, han passat avui divendres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual ha decretat el seu ingrés a presó.