Restriccions de trànsit a la nit a la l'N-141e a Bescanó des del 18 de setembre

Els treballs formen part d’una actuació de seguretat viària i inclouen la millora del traçat d’un revolt, amb un pressupost de 3,5 MEUR | Les afeccions consistiran en el tall de la carretera entre Montfullà i l’entrada a Bescanó les nits entre diumenge i dijous, durant un mínim de tres mesos

Les obres arribaran fins al giratori d'entrada a Bescanó.
Les obres arribaran fins al giratori d'entrada a Bescanó. | Foto: Googles Maps.
Redacció
13 de setembre del 2017
Actualitzat a les 15:32h
El Departament de Territori i Sostenibilitat té en marxa des del març passat les obres de millora d’un tram de l’N-141e a Bescanó (Gironès), que consisteixen principalment en l’eixamplament de la carretera i en la millora del revolt de la Pilastra per afavorir una conducció més segura i còmoda.

Els treballs, amb un pressupost de 3,5 milions d’euros, finalitzaran la primavera de l’any que ve. Aquesta actuació abasta un tram d’1,8 quilòmetres, des de la primera intersecció de Montfullà fins al giratori d’entrada a Bescanó. Les obres consisteixen a eixamplar la calçada dels 6-6,5 metres actuals als 9 metres previstos.

Així mateix, es formarà una franja central zebrada que servirà de reforç de la separació de sentits i també vorades formigonades. Els treballs per a eixamplar la carretera comporten un seguit de tasques d’excavació i execució de desmunts, que requeriran afeccions a la circulació.

Tenint en compte el trànsit que registra i les tasques a dur a terme, es tancarà la carretera en aquest tram en horari nocturn, a partir del 18 de setembre i durant un període d’un mínim de tres mesos. L’horari del tall serà de les 22:30 a les 5:30 hores, les nits de diumenge a dilluns fins a la de dijous a divendres.

L’itinerari alternatiu per al trànsit està format per la C-63, la C-25 i l’A-2/AP-7. Fora d’aquest horari, els treballs podran demandar altres restriccions a la zona d’obres, que no suposaran el tall total de la carretera.