Continua la recerca de la parella de joves desapareguts a Susqueda

La família demana col·laboració per trobar el Marc i la Paula, de 23 i 21 anys i veïns del Maresme

En Marc i la Paula, desapareguts a Susqueda
En Marc i la Paula, desapareguts a Susqueda | Facebook
Redacció
28 d'agost del 2017
Actualitzat a les 9:51h
Continua la recerca de la parella de joves de 21 i 23 anys desapareguda dijous passat pels voltants del Pantà de Susqueda, a la comarca de la Selva. Aquest dilluns el dispositiu de recerca el formen vuit dotacions terrestres i una unitat subaquàtica dels Bombers de la Generalitat i diversos efectius dels Mossos d'Esquadra. La intenció dels joves, Marc Hernandez Lopez i  era fer una excursió amb caiac per aquesta zona, segons ha explicat un portaveu de la família a NacióDigital. ​

En el moment de la desaparició circulaven amb un Opel Zafira de color blau amb matrícula 3834 BMC. Els desapareguts, Marc Hernandez Lopez i Paula Mas Pruna, són veïns de Cabrils i Arenys de Munt (Maresme). La família ha demanat la col·laboració de la ciutadania a través de les xarxes socials per tal de poder trobar els joves el més aviat possible. La cerca també s'ha ampliat fins a localitats com Tamariu o el Montseny.

La família demana que si algú en sap alguna cosa avisi els Mossos d'Esquadra (al telèfon 112) o als següents telèfons: Gemma (mare de Paula), 639632104; o Ana (germana de Marc), 644307690.