Obres

El Mercat del Lleó de Girona torna a obrir un cop reparat el paviment

Les actuacions s’han efectuat a la planta de parades i al soterrani del mercat i s'han fet en el termini previst

per Redacció , Girona, 22 d'agost de 2017 a les 12:36 |
L'obra de reparació del paviment forma part del Pla de millora del Mercat del Lleó. | @girona_cat.
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'agost de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Girona ha finalitzat en el termini previst les obres de reparació del paviment del Mercat del Lleó i, per tant, les instal·lacions s’han reobert aquest dimarts al públic després d’una setmana tancades.

L’obra, supervisada pels serveis tècnics municipals, ha consistit en la reparació amb resines de metacrilat de les parts malmeses pel desgast produït per l’ús habitual i el pas de carretons de proveïment de les parades. Les actuacions s’han efectuat a la planta de parades i al soterrani del Mercat.


Aquesta obra forma part del Pla de millora del Mercat del Lleó, que es va iniciar des de l’Ajuntament el 2016 amb l’objectiu de promoure i dinamitzar aquest espai. Durant els últims mesos s’ha portat a terme diversos treballs de pintura interior i exterior a l’equipament, s’ha regulat l’aparcament a la plaça i s’ha fet la retolació identificativa del Mercat del Lleó a la façana de l’edifici

 

Participació