22
d'agost
del
2017
Actualitzat
a les
11:50h
Aquest proper cap de setmana se celebrarà la 37a edició de la Fira de Vins i Caves de Catalunya en el marc incomparable del Pati de Ca La Pruna de Pals. L’horari de la fira serà de 19.30 a 23.30 h. La Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre és l’entitat organitzadora i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pals, l’INCAVI, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, CaixaBank, el Patronat de Turisme Costa Brava – Girona i la Diputació de Girona.
A la fira es podran degustar vins i caves de les diferents Denominacions d’Origen Catalanes, amb la participació d’una seixantena de cellers amb més de 100 referències diferents. Com cada any, destacar la presència de la DO Empordà, representada per un alt percentatge de la totalitat dels cellers integrants.
Al mateix temps hom podrà degustar formatges artesans, com ja és tradició, per acompanyar el vi. Les quatre varietats catalanes escollides per a la present edició seran: Cingle, formatge elaborat amb llet crua de cabra per la Formatgeria La Frasera; Xiroi, formatge semi curat elaborat amb llet crua de vaca per la Formatgeria La Xiquella; Ordre, formatge de llet d’ovella elaborat per la Formatgeria Can Pujol; i Costa Negra, formatge tendre de llet de vaca elaborat per la Formatgeria Tros de Sort.
Les degustacions podran ser de 4 vins o caves, de tast de formatges i d’un combinat de 4 vins o caves i 4 formatges. A més, els assistents també obtindran una copa tastavins i un llibret informatiu on apareix tota la informació de la fira, les DO participants i una fitxa de tast on podran apuntar les seves notes.
A la fira es podran degustar vins i caves de les diferents Denominacions d’Origen Catalanes, amb la participació d’una seixantena de cellers amb més de 100 referències diferents. Com cada any, destacar la presència de la DO Empordà, representada per un alt percentatge de la totalitat dels cellers integrants.
Al mateix temps hom podrà degustar formatges artesans, com ja és tradició, per acompanyar el vi. Les quatre varietats catalanes escollides per a la present edició seran: Cingle, formatge elaborat amb llet crua de cabra per la Formatgeria La Frasera; Xiroi, formatge semi curat elaborat amb llet crua de vaca per la Formatgeria La Xiquella; Ordre, formatge de llet d’ovella elaborat per la Formatgeria Can Pujol; i Costa Negra, formatge tendre de llet de vaca elaborat per la Formatgeria Tros de Sort.
Les degustacions podran ser de 4 vins o caves, de tast de formatges i d’un combinat de 4 vins o caves i 4 formatges. A més, els assistents també obtindran una copa tastavins i un llibret informatiu on apareix tota la informació de la fira, les DO participants i una fitxa de tast on podran apuntar les seves notes.