Girona es bolca en el minut de silenci de rebuig a l’atemptat terrorista

A tots els pobles de la demarcació s'ha fet un acte de solidaritat amb les víctimes i contra la violència terrorista en què s'ha llegit un manifest conjunt del món local

Girona ha fet el minut de silenci amb les forces polítiques al capdavant.
Girona ha fet el minut de silenci amb les forces polítiques al capdavant. | AjGi.
Redacció
18 d'agost del 2017
Actualitzat el 23 d'agost a les 17:18h
Centenars de gironins i gironines de tota la demarcació s’han sumat aquest migdia a les concentracions que s’han fet arreu de Catalunya per mostrar el suport ciutadà a les víctimes i el rebuig a l’atemptat terrorista comès ahir a Barcelona i a Cambrils.

L’Ajuntament de Girona, la Generalitat de Catalunya a Girona, la Diputació de Girona i la Subdelegació del Govern a Girona han convocat de forma conjunta un minut de silenci avui a les 12 h davant de l’edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona.
 
L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat a la concentració al costat del delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús; del vicepresident de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; de diversos regidors i regidores de l’Ajuntament de Girona; de diputats i senadors gironins; de representants dels cossos de seguretat que operen a la ciutat; del cònsol general del Marroc a Girona, Brahim Baddi, i del representant de la comunitat musulmana a Girona, Mohamed Sabouni.
 
Durant la concentració, l’alcaldessa Marta Madrenas ha llegit un manifest consensuat per tot el món local per expressar “el suport, escalf i estima cap a les víctimes, els seus familiars i amics” i per mostrar “enèrgic rebuig” a l’atemptat terrorista d’ahir a Barcelona i Cambrils.
 
S’han decretat tres dies de dol a tot Catalunya i des d’avui mateix les banderes de l’Ajuntament onegen a mig pal.

Manifest del món local davant els atemptats de Barcelona i Cambrils
 

L'alcalde de la Vall d'en Bas ha llegit el manifest del món local durant el minut de silenci. Foto: Montserrat Escayola.

 

Minut de silenci a Banyoles. Foto: NacióGarrotxa.

 

Minut de silenci a Olot. Foto: NacióGarrotxa.

 

Minut de silenci a Sant Feliu de Guíxols Foto: Ajuntament.

 

Minut de silenci a Blanes Foto: Ajuntament.