Mercat municipal

S'inicien les actuacions per reparar el paviment del Mercat del Lleó

Les instal·lacions estaran tancades al públic fins al 20 d'agost | Les parades de l'exterior, a la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba, funcionaran amb normalitat

per Redacció , 16 d'agost de 2017 a les 10:25 |
Les obres d'arranjament del paviment duraran fins al pròxim dia 20 d'agost. | @mercatdellleo
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'agost de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Girona va iniciar aquest dilluns 14 d'agost les obres de reparació del paviment del Mercat del Lleó. Per aquest motiu, les instal·lacions estaran tancades al públic fins el dia 20 d’agost, per bé que les parades de pagesos i de roba situades a l’exterior de l’equipament –a la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba– funcionaran amb normalitat.

L’obra, supervisada pels serveis tècnics municipals, consistirà en la reparació amb resines de metacrilat de les parts malmeses pel desgast produït per l’ús habitual i el pas de carretons de proveïment de les parades. S’actuarà a la planta de parades i al soterrani del Mercat.


Aquesta obra forma part del pla de millora del Mercat del Lleó, que es va iniciar des de l’Ajuntament el 2016 amb l’objectiu de promoure i dinamitzar aquest espai. Durant els últims mesos s’han dut a terme treballs de pintura interior i exterior a l’equipament, s’ha regulat l’aparcament a la plaça i, en les darreres setmanes, s’ha autoritzat la retolació identificativa del Mercat del Lleó a la façana de l’edifici.

El gener de 2017 l’Ajuntament de Girona va acordar amb la Junta Directiva de l’Associació de Comerciants del Mercat del Lleó reparar el paviment durant el mes d’agost per a reduir les possibles afectacions que aquesta actuació pogués ocasionar.

 

Participació