Els Bombers han hagut de rescatar sis persones a Catalunya aquest dimarts

Entre d'altres, un ciclista que ha caigut per un desnivell a Porqueres

Un dels helicòpters del SEM ha traslladat el ciclista accidentat a Porqueres fins a l'Hospital Josep Trueta.
Un dels helicòpters del SEM ha traslladat el ciclista accidentat a Porqueres fins a l'Hospital Josep Trueta. | ACN
Redacció
16 d'agost del 2017
Actualitzat a les 8:45h
Els Bombers de la Generalitat han efectuat cinc rescats a Catalunya aquest dimarts en els que s'han vist implicades un total de sis persones, segons ha informat el cos en un comunicat. El primer rescat ha estat cap a la una del migdia, després que un ciclista caigués per un desnivell de cinc metres a la zona de l'ermita de Sant Petllari, a Porqueres (Pla de l'Estany). Es tracta d'un home de 38 anys de Rubí (Vallès Occidental) que ha estat rescatat i traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona en helicòpter.

Pocs minuts més tard, un excursionista ha quedat atrapat pels peus després prop del càmping La Comella, a Lladurs (Solsonès). S'han necessitat dues dotacions dels Bombers, una d'aèria i una de terrestre, per atendre'l. L'home, de 24 anys i veí de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat), ha estat traslladat a l'hospital general de Manresa.

A la Febró (Baix Camp), una excursionista ha resultat ferida amb una fractura de turmell quan ha patit un accident en un camí a les dues del migdia. Els Bombers l'han atès i l'han traslladat a l'hospital Sant Joan de Reus.

A tres quarts de sis de la tarda, una escaladora ha resultat ferida a Rupit i Pruit (Osona) quan feia una via a la zona de Pla de Fàbregues i una pedra li ha impactat al peu. Una dotació aèria ha rescatat la dona i l'han dut a Vic per ser atesa en un centre sanitari.

Finalment, a les sis de la tarda, dues persones que feien una via ferrada a Les (Vall d'Aran) s'han quedat sense poder avançar ni retrocedir i han hagut de ser rescatats per dues dotacions dels Bombers juntament amb els Pompièrs d'Aran, tot i que no han patit ferides.