Mor un jove turista en caure per un penya-segat a Lloret de Mar

Un testimoni afirma que el noi de 21 anys va saltar una tanca del parc i va caure des d'uns 10 metres d'alçada

El lloc des d'on es va precipitar el jove austríac
El lloc des d'on es va precipitar el jove austríac | ACN
Redacció
09 d'agost del 2017
Actualitzat a les 16:32h
Un jove austríac de 21 anys ha mort aquest dimecres a la matinada en caure des d'un penya-segat a Lloret de Mar (Selva) i anar a parar al camí de ronda que porta a la platja de Fenals. Els fets han tingut lloc cap a les tres de la matinada. La víctima, que s'ha precipitat des d'uns 10 metres d'alçada, es trobava al parc que hi ha al carrer Josep Tarradellas, i des d'on es pot veure el mar. 

Segons alguns testimonis, ha saltat la tanca de fusta i, per causes que es desconeixen, s'ha precipitat al buit. S'investiga si la víctima volia saltar des d'allà a la plataforma on es troba l'estàtua i ha calculat malament la distància. Una persona que passava pel camí de ronda ha donat l'alerta i els Mossos d'Esquadra i el SEM han anat fins a la zona. Gràcies a la documentació que duia al damunt, la policia ha pogut identificar el turista. Inicialment, semblava que el jove austríac respirava, però no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida. 

Els Mossos d'Esquadra treballen ara per localitzar la seva família o amics –es pressuposa que havia arribat a Lloret amb un grup. També es fan gestions per veure on estava allotjat el jove.
 

El punt des d'on s'ha precipitat el jove austríac, a Lloret de Mar Foto: ACN