Els Mossos sospiten que un lladre violador es va ofegar al Ter

El sospitós va assaltar la casa d'una dona de 60 anys i la va agredir sexualment després d'amenaçar-la amb un ganivet

Redacció
07 d'agost del 2017
Actualitzat el 08 d'agost a les 11:20h
El 6 de juliol passat un home va robar i agredir sexualment una dona a casa seva a Flaçà, al Gironès. Els Mossos d'Esquadra van identificar aquell mateix dia el delinqüent, però no el van poder atrapar. La darrera vegada que el van veure, en plena persecució, va ser intentant creuar el Ter i, un mes després, sospiten que potser es va ofegar al riu, segons publica El Punt Avui. Mentre no se'l trobi –viu o mort– té una ordre de detenció per l'assalt a Flaçà i una altra per un robatori violent anterior a Salt.

L'assalt de Flaçà va succeir el 6 de juliol a les quatre de la tarda. L'home va entrar a la casa, on només hi havia una dona d'uns 60 anys, amb un ganivet a la mà. Va intentar fugir però l'assaltant no la va deixar i la va amenaçar amb un ganivet més gran després que el que portava es trenqués en el forcejament.

La dona, que va assegurar que a casa no tenien diners, li va oferir els pocs que tenia a la bossa. Posteriorment, l’assaltant la va obligar a despullar-se i la va agredir sexualment. Després el lladre va agafar el que va trobar de la casa i va fugir per la finestra per on havia entrat.

La dona va avisar els Mossos i uns agents van reconèixer el sospitós circulant amb bicicleta cap a Flaçà. Ell es va escapar corrent i es va dirigir cap a un bosc. Hores més tard el van localitzar però el delinqüent, per no ser detingut, es va llançar al Ter i ja no ha tornat a ser vist més.