Assalten la casa d'un empresari a Bescanó i el retenen amb la seva filla

Cinc encaputxats van irrompre a cops de barra de ferro a l'habitatge i els van amenaçar amb una pistola

La casa assaltada a Bescanó.
La casa assaltada a Bescanó.
Redacció
01 d'agost del 2017
Actualitzat a les 18:29h
Uns lladres van assaltar dissabte a la matinada la casa d'un empresari a Bescanó (el Gironès), segons ha avançat El Punt Avui. Cinc homes, encaputxats i armats amb una barra de ferro, van irrompre a l'habitatge situat al pla de Trullàs de Vilanna.

Quan l'empresari els va descobrir, el van obligar a anar al pis de dalt, on hi havia la filla, i els van retenir mentre els capgiraven la casa durant més d'una hora. Durant aquesta estona un dels encaputxats els va amenaçar amb una pistola.

Els lladres van estar buscant sense èxit una caixa forta de l'empresari que no tenia a la casa. El botí que es van endur va ser 900 euros que l'empresari tenia a la butxaca, 300 euros de la guardiola de la noia i dos aparells de televisió. Els lladres van amagar els mòbils de les víctimes mentre que el telèfon sense fils el van tirar al vàter per allargar el temps d'avís als Mossos.

Els Mossos, segons El Punt Avui, investiguen si els assaltants poden tenir relació amb els quatre encaputxats que la matinada del 8 de juliol van assaltar els amos del restaurant L’Estanc Nou d’Estanyol de Bescanó, i es van endur més de 6.000 euros.