Energia

La Comissió d’Afectats per Endesa presenta els expedients davant la Generalitat

La comissió representa els interessos a les comarques gironines de prop de 2.000 enginyers, més de 800 arquitectes i 900 aparelladors i arquitectes tècnics, tot superant 16.700 empreses i autònoms, 32 associacions i 15 entitats

per Redacció , 17 de juliol de 2017 a les 08:54 |
Moment de l'entrada al registre de la relació d'expedients afectats. | Enginyers GI.
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Comissió d'Afectats per Endesa ha recollit en les darreres setmanes nombroses incidències sobre el servei que aquesta empresa elèctrica presta a les comarques gironines. Representants d'aquesta Comissió en van presentar el passat divendres, 14 de juliol, aquest recull davant dels Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement a Girona amb l'objectiu que l'administració sigui coneixedora dels problemes amb què pimes i professionals es troben per poder treballar amb normalitat en el seu dia a dia.

La reivindicació dels afectats inclou la sol·licitud que es portin a terme les mesures necessàries perquè Endesa adopti les accions pertinents per evitar les incidències actuals. Els principals problemes detectats tenen a veure amb la manca de resposta per part d'Endesa a un seguit d'incidències que s'agreugen per l'actitud de la companyia elèctrica. Les incidències són molt variades i tenen a veure amb la qualitat del subministrament elèctric, caigudes de tensió, funcionament dels comptadors, noves altes de servei, funcionament de la xarxa, canvis d'escomesa, etcètera.

 
La Comissió d'Afectats per Endesa


La Comissió està formada per la Taula de l’Enginyeria de les comarques Gironines (TEG), que integra la Delegació de Girona del Col·legi d’enginyers de Camins i Canals i Ports de Catalunya; el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics industrials de Girona; la Demarcació de Girona del Col·legi Enginyers Industrials de Catalunya; la Demarcació de Girona d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya; la Delegació de Girona del Col·legi d’Enginyers Tècnic Topògrafs de Catalunya; la Delegació del Col·legi d’Enginyers Tècnics i de Grau en Mines i d’Energia de Catalunya i Balears; la Delegació de Girona del Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya-, el Gremi d’instal·ladors de Girona, la Unió d’Empresaris de la Construcció de Girona, la Cambra de Girona, la PIMEC, la FOEG, la Demarcació de Girona del Col·legi Oficial d’ Arquitectes de Catalunya, el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics de Girona i el Gremi de Promotors i Constructors d’Edificis de Girona.

Aquesta comissió representa els interessos de prop de 2.000 enginyers, més de 800 arquitectes i 900 aparelladors i arquitectes tècnics, superant 16.700 empreses i autònoms, 32 associacions, així com les 15 entitats indicades a l’inici de l’escrit.


 

 

Participació