Reus i Llafranc, entre els 20 racons que «The Telegraph» vol fer descobrir als turistes britànics

El diari destaca la pau de la vila empordanesa i que la capital del Baix Camp és la ciutat natal de Gaudí

L'article publicat al «The Telegraph»
L'article publicat al «The Telegraph» | «The Telegraph»
Redacció
16 de juliol del 2017
Actualitzat el 18 de juliol a les 19:31h
El diari britànic The Telegraph ha elaborat una llista amb els 20 destinacions turístiques que "els britànics encara no han descobert" de l'Estat. Malgrat que l'any passat es van superar els 75 milions de turistes i que les expectatives auguren unes xifres superiors, "això no és sinònim que no es puguin trobar racons de tranquil·litat a la vora del mar i que no tenen l'empremta del turisme de masses". Entre aquesta vintena de municipis o regions, hi apareixen Llafranc i Reus.

De la petita localitat empordanesa destaca la tranquil·litat, on es pot "escoltar el cant dels ocells i les onades trencar a les roques". També remarca la vila veïna de Calella de Palafrugell, assenyalant la tradició de la cantada d'havaneres.
 

Llafranc, una de les destinacions que destaca el «The Telegraph». Foto: «The Telegraph»


Sobre la capital del Baix Camp recorda que va ser la població de naixement d'Antoni Gaudí i que hi té un aeroport que Ryanair va utilitzar com a segon de Catalunya. La llista es completa amb altres racons dels Països Catalans com Binisafúller, a Menorca i la península de la Victòria a Mallorca, i de la geografia estatal com Ribadesella (Astúries), Segovia i Salamanca, Extremadura i Vitòria, entre altres.