En llibertat provisional el conductor begut i sense carnet que va matar una noia a Fornells de la Selva

La pena a la qual s'enfronta és de 8 anys i mig de presó |L'accident mortal va tenir lloc la nit del 29 de gener de l'any passat

Redacció
12 de juliol del 2017
Actualitzat a les 14:13h
L'accident va tenir lloc en aquest tram de la C-65.
L'accident va tenir lloc en aquest tram de la C-65. | ACN
El jutge ha deixat en llibertat provisional al conductor reincident que anava begut i sense carnet quan va matar a una noia en un accident a Fornells de la Selva. El sinistre va tenir lloc la nit del 29 de gener de l'any passat i va ser un soc frontal. Segons informa l'ACN, la interlocutòria resol que Francisco Javier Medina pot sortir de la presó, on ja fa més d'un any que es troba reclòs, pagant una fiança de 5.000 euros. S'argumenta que no hi ha risc de fuga ni de reincidència, ja que en l'accident va quedar malferit. Segons el jutjat, Medina "pateix lesions que l'obliguen a anar amb crosses" i considera "complicat" que pugui tornar a conduir.

La pena a la qual s'enfronta l'infractor és de 8 anys i mig de presó, tal com demana l'acusació particular, per homicidi imprudent, conducció temerària i anar sota els efectes de l'alcohol i les drogues. L'acusació també sol·licita que li sigui retirat el carnet durant 10 anys i que pagui una indemnització de més de 300.000 euros. Per la seva banda, el fiscal reclama una pena de 4 anys i que no pugui conduir cap vehicle durant 6 anys.