​El Corte Inglés avança les rebaixes d'estiu per primer cop en la seva història

Els descomptes a les botigues del gegant de distribució començaran el 30 de juny, un dia abans de la data oficial

Un client d'El Corte Inglés, amb les típiques bosses del centre
Un client d'El Corte Inglés, amb les típiques bosses del centre | Europa Press
Redacció
26 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:56h
El Corte Ingés avançarà enguany les rebaixes, per primera vegada en la seva història i amb “caràcter excepcional”, per donar l'oportunitat als consumidors d'anticipar les seves compres abans de l'inici de les vacances. De fet, però, només les avançarà un dia, al 30 de juny. El gegant de distribució ha pres aquesta decisió en caure l'1 de juliol, data oficial de l'inici de les rebaixes, en dissabte, i coincidir amb el començament de les vacances per a molts espanyols. 

Per altra banda, el web d'El Corte Inglés també avançarà les seves ofertes d'estiu, llençant les seves promocions i descomptes el dia 29 de juny a partir de les 22 hores, just després del tancament de les botigues físiques.

La companyia iniciarà aquest període de rebaixes amb descomptes de fins al 50% en una àmplia selecció d'articles de moda, hogar, oci i accessoris, incloent-hi també productes d'alta gamma i firmes de prestigi que podrien arribar al 70% de descompte en unes setmanes, com ja ha passat en altres anys.

El grup Inditex, amb les marques Zara, Berskha, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Zara Home, Uterqüe i Lefties, de la mateixa manera que El Corte Inglés, també ha anunciat que avançarà les rebaixes un dia, al 30 de juny.

Després de la liberalització de les rebaixes el juliol de 2012, moltes firmes ja van iniciar la setmana passada el període de rebaixes d'estiu, com és el cas d'Sfera, amb descomptes d'entre el 50 i el 60%,

Els consumidors espanyols tenen previst destinar una mitjana de 149 euros a la compra d'articles rebaixats durant aquestes rebaixes, que suposaran la creació de 155.000 llocs de treball a l'estat.