​Més de dues-centes noies tasten el millor surf a la Sweet Aloha

Esportistes d'elit, aficionades i principiants es troben a la concentració surfista només de noies de la costa Brava

Més de dues-centes noies participen al Sweet Aloha Costa Brava que es celebra a Sant Pere Pescador
Més de dues-centes noies participen al Sweet Aloha Costa Brava que es celebra a Sant Pere Pescador | Albert Alemany
Redacció
17 de juny del 2017
Actualitzat el 18 de juny a les 19:00h
Sant Pere Pescador acull durant tot el cap de setmana la Sweet Aloha Costa Brava, la concentració surfista de noies, que arriba amb més d'una vintena de propostes relacionades amb el surf, windsurf, kitesurf o padelsurf. Entre les més de dues centes participants, destaquen les dues esportistes d'èlit Nina Font i Raquel Osorio, convidades de Kitteexperience i Kite Beach Club, respectivament.

"És un esdeveniment que recomano a totes les noies que els agrada el surf perquè coneixeran més esports, gent nova, els agradarà molt" ha destacat la campiona d'Europa, Nina Font. És el segon any que assisteix al Sweet Aloha Costa Brava i recomana l'experiència perquè "permet provar tot tipus d'esports com el padelsurf o el kite". "Està molt ben organitzat i és una bona manera d'ensenyar que fem i quin estil de vida portem" ha ressaltat la subcampiona d'Espanya júnior, Raquel Osorio, que afegeix que el que més li agrada del Sweet Aloha "és l'ambient entre les noies".

La concentració de noies surfistes de la Costa Brava ha començat el divendres amb la classe de zumba davant del mar amb el Club Metropolitan. Després la Núria Lleonart ha explicat "per què li agraden els esports de surf" i les noies d'Atavai Tiare han posat el punt final al primer dia ballant al ritme de les danses de la Polinèsia.
 

La Sweet Aloha Costa Brava ha programat més d'una vintena d'activitats relacionades amb el surf i el kite Foto: Albert Alemany


Una de les propostes que més han agradat ha arribat el dissabte ben d'hora, a les sis del matí, amb la sortida Sunrise en pàdelsurf. Organitzada per SPS Stand Up Padel, Víctor Perez ha estat el conductor de l'activitat que ha triomfat entre la vuitantena de participants. "Ha sigut magnífic perquè feia molt bon dia" ha assegurat. El grup ha practicat el surf de rem mentre veien com el sol treia el cap pel golf de Roses. "És un esport molt senzill i nou, que et permet molt contacte amb la natura" ha detallat Pérez que també ha augurat que la Sweet Aloha "acabarà essent un esdeveniment molt gran i popular".

Una de les que no s'ho ha perdut ha sigut l'Àngela Ness, que és el segon any que assisteix a la Sweet Aloha. "T'havies de despertar molt d'hora però ha valgut la pena, perquè de vegades a la tarda no pots sortir per les onades i a primera hora del matí era pla, ha sigut increïble" ha relatat. Des del seu punt de vista el millor de la concentració són la quantitat de possibilitats "de provar diferents esports aquàtics en un sol cap de setmana". "Val molt la pena perquè no ho pots fer sempre" ha explicat.
 

Una de les participants practica el surf de rem mentre gaudeix de la sortida del sol Foto: Albert Alemany


La resta de la jornada, ha continuat amb sessions dins i fora de l'aigua apuntant-se a les diferents classes de Body Balance, el taller de Danses de la Polinèsia (Atavai Tiare), els tallers de skate (Kiteexperience), de SUP Ioga a l'aigua (DO Sport), o entrenament funcional. Simutàniament s'han fet classes dels diferents esports nàutics amb infinitat d'activitats, aptes per a tots els nivells de windsurf (ION Club Golf de Roses), kitesurf (Kite Beach Club Sant Pere Pescador), surf (Kiteexperience), skimboard (El Rincón de las Tablas), pàdelsurf (Fiona i SPS Stand Up Padle Surf) a càrrec de les escoles de la zona.

Una intensa classe de Body Combat ha estat l'última classe del dissabte, abans de la fotografia de família. A més, els monitors del Club Metropolitan han fet una xerrada sobre l'esport i la nutrició; i per finalitzar, un sopar amb pasta artesanal de proximitat a càrrec d'Artipasta i amb un vi refrescant de Cresta Rosa. El concert Tribut a Queen ha conclòs un dissabte farcit de surf i diversió.

L'últim dia serà diumenge i començarà amb una classe de SUP Ioga a la piscina per passar després a un pilates a la platja i una sessió de SUP Ioga al mar amb el moviment de les onades. Després de les classes de windsurf, kitesurf, surf & skate, Skimboard i SUP, arribarà el moment del comiat amb sortejos i regals per a totes les assistents.
 

Les esportistes d'èlit Raquel Osorio, a l'esquerra, i Nina Font, a la dreta Foto: Albert Alemany