La Sweet Aloha omple de surf femení Sant Pere Pescador

La primera gran concentració surfista de noies es celebra aquest cap de setmana a Sant Pere Pescador | Les campiones Nina Font i Raquel Osorio són algunes de les convidades d'aquesta segona edició

Primeres activitats de la Sweet Aloha
Primeres activitats de la Sweet Aloha | Albert Alemany
Redacció
16 de juny del 2017
Actualitzat a les 21:15h
La Sweet Aloha Costa Brava, la gran concentració surfista de noies, ja ha arrencat a Sant Pere Pescador. Dones i noies esportistes gaudiran d'esports aquàtics i de moltes activitats en un marc incomparable com el golf de Roses. Al llarg dels tres dies podran fer més d'una vintena d'activitats que s'aniran succeint de forma ininterrompuda entre classes, tallers, xerrades i tot el relacionat amb el món de l'esport, del windsurf, el kitesurf i el pàdelsurf.

També hi haurà classes de fitness, jocs a l'aigua, sopars, concerts i molt de ball. Un cap de setmana únic que preveu acollir més de 200 noies amants d'una vida sana i de l'esport al Càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador. Algunes de les participants seran les campiones Nina Font i Raquel Osorio, ambdues júniors. Font, l'any passat va ser segona al Campionat del Mmón i primera al d'Europa. I aquest any de moment va tercera a la copa del Món i arribarà de la mà de Kiteexperience. Osorio, que competeix amb Cabrinha, és subcampiona d'Espanya júnior 2016 i aquest any competeix al circuit internacional i a l'estatal. Ella és la convidada del Kite Beach Club de Sant Pere Pescador.

El divendres ha començat amb una classe de zumba davant del mar. Les noies seguiran les passes i el ritme dels monitors del Club Metropolitan. Seguidament arribarà la xerrada "Per què ens agraden els esports de surf" a càrrec de la Núria Lleonart de Wetsweets i acabarà amb la degustació d'un còctel de benvinguda mentre les noies d'Atavai Tiare es mouen al ritme de les danses de la Polinèsia.
 

Dissabte, les més matineres, veuran com surt el sol des d'una taula de pàdel surf al bell mig del Golf de Roses. Foto: Sweet Aloha Costa Brava


La jornada del dissabte començarà ben d'hora veient com surt el sol des d'una taula de pàdel surf al bell mig del golf de Roses. Les noies podran escollir entre sessions dins i fora de l'aigua apuntant-se a les diferents classes de Body Balance, la sessió matinal de running (Club Metropolitan), el taller de Danses de la Polinèsia (Atavai Tiare), els tallers d'skate (Kiteexperience), de SUP Ioga a l'aigua (DO Sport), o entrenament funcional. Simutàniament donaran inici les classes dels diferents esports nàutics amb infinitat d'activitats, aptes per a tots els nivells de windsurf (ION Club Golf de Roses), kitesurf (Kite Beach Club Sant Pere Pescador), surf (Kiteexperience), skimboard (El Rincón de las Tablas), pàdelsurf (Fiona i SPS Stand Up Padle Surf) a càrrec de les escoles de la zona.

Les activitats nàutiques es desenvoluparan tot el dia i a la tarda hi haurà divertits concursos SUP, demostracions i exhibicions de riders professionals i jocs a l'aigua. Una intensa classe de Body Combat serà l'última sessió d'una jornada molt esportiva i enèrgica, però que no s'acaba aquí. Al vespre, els monitors del Club Metropolitan faran una xerrada sobre l'esport i la nutrició perquè les assistents aprenguin els bons hàbits al realitzar exercici. Per finalitzar, un sopar amb pasta artesanal de proximitat a càrrec d'Artipasta i amb un vi refrescant de Cresta Rosa, i el concert Tribut a Queen.

El diumenge la jornada donarà el tret de sortida amb una tranquil·la classe de SUP Ioga a la piscina per passar després a un pilates a la platja i a una divertida sessió de SUP Ioga al mar amb el moviment de les onades. Les activitats nàutiques non stop a l'aigua començaran a les 11h: windsurf, kitesurf, surf & skate, Skimboard i SUP per a les noies que vulguin repetir les activitats que van fer el dia anterior o provar-ne de diferents. La cloenda serà per la tarda, moment en el qual hi haurà sortejos i regals per a les assistents.