Sant Pere Pescador acull la II Sweet Aloha Costa Brava

Durant tot el cap de setmana s’oferiran diverses activitats acuàtiques per a les més de 250 noies surferes que hi participaran

250 dones surferes es concentraran a Sant Pere Pescador en el marc del II Sweet Aloha Costa Brava.
250 dones surferes es concentraran a Sant Pere Pescador en el marc del II Sweet Aloha Costa Brava. | II Sweet Aloha Costa Brava
Redacció
02 de juny del 2017
Actualitzat a les 14:59h
La Sweet Aloha, la primera gran concentració surfera de només noies, que se celebra a Sant Pere Pescador, comença la seva segona edició el cap de setmana del 16 al 18 de juny. Dones i noies esportistes, amants d’una vida sana i amb ganes de passar-ho bé gaudiran d’esports aquàtics i de moltes activitats en un marc incomparable, el Golf de Roses. 

Hi haurà activitats durant tot el cap de setmana. Per exemple, sessions de formació en el kite, windsurf i pàdelsurf; tant per noies que ja tenen un bon nivell i vulguin perfeccionar, com per aquelles que tinguin el seu primer contacte. A més, comptaran amb algunes de les millors riders de cada disciplina per compartir en diferents xerrades i tallers els seus coneixements, consells i trucs. 

Més de 250 dones es reuniran al Càmping & Bungalow Park de 5***** La Ballena Alegre per participar a la II edició de la Sweet Aloha Costa Brava. Hi haurà moltes sorpreses i un paquet de benvinguda per a totes les participants amb regals del Club Metropolitan, NaturVital, El Rincón de las Tablas, Nutrisport, Miquelrius, Straplesss, la Roca Village, Pants Up, Madform i molts col·laboradors més.

A més de la formació en esports acuàtics, també s’oferiran sessions de fitness a la platja de la mà del Club Metropolitan amb les seves classes de Zumba, o practicar Ioga, Body Balance o Body Combat davant les onades. I per les nits, el divendres podran ballar al ritme d’Atavai Tiare amb les Danses de la Polinèsia i dissabte degustaran un sopar amb el millor vi a càrec d’Artipasta, Cresta Rosa i el Càmping Bungalow Resort La Ballena Alegre; per després gaudir del concert espectacle Tribut a Queen. El diumenge es faran més activitats aquàtiques i de fitness durant tot el dia i se celebrarà una cloenda amb regals i sorpreses.