L'Ajuntament estudiarà com acabar amb les cues a Girona, Temps de Flors

Estimen que han passat per la ciutat uns 250.000 visitants, un volum "assumible" segons el consistori

Girona, Temps de Flors
Girona, Temps de Flors | Ajuntament de Girona
Redacció
24 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:14h
L'Ajuntament de Girona ha fet una valoració molt positiva d'aquesta 62ena edició del 'Temps de Flors'. Les primeres estimacions situen el nombre de visitants a l'entorn dels 250.000. La regidora de Turisme, Glòria Plana, remarca que és un volum "sostingut i assumible" per a la ciutat. "Girona està preparada per rebre aquesta quantitat de visitants", assegura.

També ha subratllat que l'ocupació mitjana dels hotels i allotjaments turístics associats ha estat del 88,45%, amb increments de visitants francesos i britànics. Ara bé, s'ha mostrat preocupada pel fet que els dies més forts –sobretot els caps de setmana- s'han format llargues cues en alguns espais. Per això, ha explicat que treballaran en diferents fórmules per evitar aquestes aglomeracions i permetre que tothom pugui veure els muntatges. Plana, però, descarta que cap de les fórmules passi per fer pagar.

La regidora ha defensat que aquest any "hi ha hagut molta flor" i ho ha fet amb una dada: s'ha comprat un 10,2% més de plantes respecte l'any passat.