Una noia denuncia que van intentar violar-la mentre feia «footing» a les Deveses de Salt

Descriu l'agressor com un jove d'uns 25 anys, vestit amb texans, cabells curts i les dents una mica separades

Redacció
04 de maig del 2017
Actualitzat el 05 de maig a les 7:39h
Una noia ha denunciat als Mossos d'Esquadra que van intentar violar-la mentre feia footing per les Deveses de Salt (Gironès). L'agressió va tenir lloc aquest dimecres pels voltants de dos quarts de nou del vespre. La noia, que té 35 anys i és veïna de Salt, estava corrent quan un altre jove la va començar a seguir. La noia va malfiar-se'n, perquè va veure que ell no mantenia un ritme constant. A més, en una intersecció, va adonar-se que portava uns texans estrets, en comptes de roba d'esport. Segons relata la jove, va cridar-li que el deixés en pau, va apujar el ritme i va intentar modificar el recorregut, per apropar-se a zones per on passa més gent.

Cap a una zona arbrada

Però no va ser-hi a temps. De sobte, segons consta a la denúncia, el desconegut se li va abraonar, la va empènyer cap a una zona arbrada i se li va ajaure al damunt. Allà, va dir-li que callés o la mataria. La noia va començar a forcejar amb l'agressor, a cridar i a colpejar-lo per desempallegar-se'n. Com que va veure que s'apropava gent, va cridar més fort i el jove va fugir corrents.

Aquest matí, ella ha anat a visitar-se al metge i després ha anat fins a la comissaria per presentar denúncia. Allà, hi descriu l'agressor com un jove d'uns 25 anys i cabells curts. A més, precisa que anava afaitat i que, com a tret distintiu, tenia les dents una mica separades. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació al voltant dels fets i treballen per localitzar l'agressor.