Presó sense fiança per als atracadors d'una sucursal bancària de Girona

Els Mossos van aconseguir frustrar l'intent de robatiori amb ostatges i van detenir els presumptes autors

Redacció
12 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:54h

La policia entrant a la sucursal bancària atracada a Girona el 10 d'abril del 2017. Foto: ACN


La jutge ha acordat presó provisional comunicada sense fiança per als dos detinguts per l'atracament amb ostatges a una sucursal bancària de Girona. Els arrestats estan investigats pels delictes de robatori amb violència en entitat bancaria oberta al públic fent servir armes i tinença il·lícita d'armes. 

Dos homes armats amb dues armes llargues van intentar atracar dilluns al migdia una entitat bancària del carreu Pau Casals de Girona. Després de retenir durant una estona diverses persones que hi havia a l'interior del local, els Mossos van desplegar un fort dispositiu a la zona. Segons la policia, els atracadors portaven una escopeta carregada i una arma de la Segona Guerra Mundial que no estava inutilitzada.

Diferents agents es van situar a les cantonades amb armilles antibales i l'arma carregada. Poc després, una de les ostatges va sortir i els va comunicar que els atracadors no oposarien resistència. Més d'una desena de policies van entrar en tromba i van detenir els atracadors de 54 i 59 anys, veïns de Salt i amb antecedents per fets similars. Segons testimonis, els atracadors anaven amb casc a l'interior mateix de l'entitat.