L’Estartit recupera la cobertura de Catalunya Ràdio

S’acaben les històriques deficiències de cobertura gràcies a un nou centre emissor

Catalunya Ràdio posa fi als problemes de cobertura a l'Estartit gràcies a aquesta antena
Catalunya Ràdio posa fi als problemes de cobertura a l'Estartit gràcies a aquesta antena | Gerard Vilà / ACN
Redacció
31 de març del 2017
Actualitzat a les 20:19h
L’Estartit no patirà més problemes de cobertura amb les emissores de Catalunya Ràdio gràcies a un nou centre emissor que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha posat en marxa avui a la muntanya de Rocamaura (Baix Empordà). El director Saül Gordillo ha destacat que forma part dels esforços que fa l’emissora “per millorar la cobertura a tot el territori”. “L’Estartit té una població d’uns 3.000 habitants, però amb una població flotant que supera les 15.000 persones i les deficiències afectaven a un nombre elevat de ciutadans” ha recordat.

L’Ajuntament de Torroella havia demanat a la CCMA que arreglessin els problemes de cobertura al municipi. Per aquesta raó, l’alcalde de Torroella de Montgrí, Josep Maria Rufí ha agraït que s’hagin resolt les deficiències històriques i evitar així “els greuges comparatius entre els veïns del municipi”.

Amb aquest nou centre reemissor, les emissores de Catalunya Ràdio ja arriben a 7.236.586 persones, que representen el 98,4 de la població catalana. A l'Estartit, Catalunya Ràdio emetrà a la freqüència de 105.8 MHz; Catalunya Informació, a la de 92.3 MHz, i Catalunya Música, a la de 102.6 MHz.