Presó per a l'home que va cridar que portava una bomba en un AVE Barcelona-Girona

El detingut ingressa en centre penitenciari en compliment d'una ordre d'un jutjat penal de Màlaga | Els Mossos van informar que es tractava d'una falsa alarma

Els Mossos, a l'estació de Girona, després del succés
Els Mossos, a l'estació de Girona, després del succés | ACN
Redacció
03 de març del 2017
Actualitzat a les 16:31h
L'home que va cridar que duia una bomba en un AVE entre Barcelona i Girona ha ingressat a presó però no per aquests fets pel quals va ser detingut sinó en compliment d'una requisitòria d'un jutjat penal de Màlaga, han informat fonts judicials. Segons ha precisat la SER, l'home tenia la detenció pendent per un delicte d'atemptat a l'autoritat. Un jutjat de Girona també li ha obert una causa per desordres públics i la ha traspassat a un altre jutjat de Mollet, competent pel lloc dels fets.

L'home va ser detingut pels Mossos d'Esquadra aquest dijous a la tarda per desordres públics després d'amenaçar que portava un artefacte i que el volia fer explotar un vagó de l'AVE entre Barcelona i Girona. L'accés a l'estació de Girona, on va ser arrestat, es va tallar durant uns minuts. El cos policial catañà va confirmar poc després que es tractava d'una falsa alarma.Els Mossos d'Esquadra també van investigar si l'home, que va ser traslladat a una comissaria de Girona, pateix problemes de salut mental.