Mor un dona de 97 anys en un incendi a Santa Coloma de Farners

El fill de la víctima, de 70 anys, ha resultat ferit greu | El foc s'ha declarat al seu habitatge a les cinc de la matinada

Un bomber en la casa on s'ha produït l'incendi mortal
Un bomber en la casa on s'ha produït l'incendi mortal | ACN
Redacció
02 de març del 2017
Actualitzat a les 12:27h
Una dona de 97 anys ha mor i el seu fill, de 70 anys, ha resultat ferit greu en un incendi al seu habitatge de Santa Coloma de Farners (la Selva). El foc s'ha declarat a les 5.17 hores, segons els Bombers de la Generalitat.
 
L’incendi, que ha estat controlat en menys de mitja hora, ha afectat parcialment una casa de dues plantes, situada al número 19 del carrer Firal. Hi han treballat quatre dotacions dels Bombers.
 
La dona ha estat localitzada sense vida, mentre que el seu fill, de 70 anys, ha patit cremades de primer i segon grau i afectacions respiratòries. El SEM ha desplaçat dues ambulàncies i ha traslladat el ferit a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.
 
La casa és de construcció antiga i amb els cairats de fusta. Al llarg del matí els tècnics municipals faran una revisió per determinar l’afectació estructural.
 
Les causes de l’incendi encara s’han d’investigar, però la principal hipòtesi és que el foc s’ha pogut originar per una espurna de la llar de foc.
 
Fins al lloc també s’han desplaçat set patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local.