Denuncien un camioner que conduïa per l'N-II multiplicant per sis la taxa d'alcohol permesa

Els Mossos d'Esquadra el va aturar a Pont de Molins després que un usuari advertís que el xofer circulava amb símptomes evidents d'anar begut

Redacció
28 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:12h
Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un home de 56 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Pilas (Sevilla) com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. El camioner conduïa sota els efectes de l'alcohol multiplicant gairebé per sis la taxa permesa. La policia va rebre l'alerta el 24 de febrer pels volts de les vuit del vespre quan un usuari va advertir que el xofer d'un camió que circulava per l'N-II en sentit sud des de la Jonquera (Alt Empordà) conduïa sota els efectes de l'alcohol.

Una patrulla de trànsit va localitzar el camió al terme de Pont de Molins (Alt Empordà) i va indicar al conductor que s'aturés. Els agents van detectar de seguida que l'home presentava símptomes evidents d'anar begut i li van practicar la prova d'alcoholèmia. El resultat va ser un positiu penal de 0,89 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, gairebé sis vegades per sobre del límit màxim permès per a conductors professionals, que se situa als 0,15 mg/l. Els mossos el van denunciar i li van immobilitzar el camió. L'home, que no té antecedents, va ser citat a declarar l'endemà al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.