Detingut un conductor a la Jonquera amb una escopeta i una pistola al cotxe

L'home, de nacionalitat francesa, viatjava en un cotxe robat i també portava una carabina amb silenciador i mira telescòpica

Redacció
21 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:07h
La Policia Nacional espanyola ha detingut a la Jonquera un conductor de nacionalitat francesa que viatjava en un cotxe robat amb una escopeta, una carabina amb silenciador i mira telescòpica i una pistola. Els agents li van donar l'alto en un control policial contra la delinqüència organitzada itinerant ubicat al peatge de la Jonquera quan l'home es disposava a entrar a Catalunya.

Després d'escorcollar el cotxe, van trobar una escopeta semiautomàtica amb dos cartutxos en el dipòsit d'alimentació, una pistola semiautomàtica de calibre 22 amb cartutx en la recàmera, una carabina semiautomàtica del calibre 22 amb silenciador, mira telescòpica i carregador amb vuit cartutxos, munició de diferents calibres, dos telèfons mòbils, targetes de memòria i pendrives, tres navalles i un passamuntanyes.

El conductor és un delinqüent comú amb diversos antecedents a França per robatoris i furts que va ser incapaç de justificar l'origen de les armes ni aportar cap document per acreditar la seva legalitat. La policia el va detenir per un delicte de tinença il·lícita d'armes i robatori. L'home continua arrestat a l'espera de passar a disposció judicial.