Els Mossos engeguen un macrooperatiu contra el tràfic de drogues a Figueres

Els agents preveuen fer una vintena d'entrades i registres per desmantellar un clan dedicat als estupefaents al barri de Sant Joan de la capital empordanesa

Els Mossos d'Esquadra s'emporten un dels detinguts.
Els Mossos d'Esquadra s'emporten un dels detinguts. | ACN
Redacció
21 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:58h
Els Mossos d'Esquadra porten a terme des de primera hora del matí d'aquest dimarts un macrooperatiu contra el tràfic de drogues a l'Alt Empordà. El dispositiu té l'epicentre al barri gitano de Sant Joan, a Figueres. En aquesta zona hi ha un fort desplegament policial i els agents han blindat el barri. En total, el macrooperatiu preveu que es facin fins a una vintena d'entrades i registres a Figueres i en altres poblacions veïnes. De moment, ja s'ha detingut una persona.

L'objectiu de l'operació és desmantellar un clan dedicat al tràfic de substàncies estupefaents. Concretament, es tractaria d'una banda especialitzada en el cultiu i comercialització de marihuana, tot i que els agents creuen que també treballen amb altres substàncies. El barri de Sant Joan és el principal objectiu dels investigadors, segons fonts de la policia catalana, però també hi ha previstos registres a altres municipis de l'Alt Empordà.