Adrià Canimas i Eric Moya guanyen la marató per equips del Trail Rocacorba

Els guanyadors de la trail de 31 quilòmetres són Albert Pujol i Paloma Lobera, mentre que Ernest Ausiro i Sheila Avilés guanyen la cursa express de 21 quilòmetres

Participants al Trail Rocacorba
Participants al Trail Rocacorba | Josep M Montaner
Redacció
09 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:11h
Adrià Canimas i Èric Moya han guanyat, aquest diumenge, el Trail Rocacorba, a Caned d'Adri (el Gironès). Una cursa dividida en tres recorreguts, de 38, 31 i 21 quilòmetres, en què s'ha pogut córrer de manera individual o, en el cas de la marató per parelles, entre dos i de manera mixta. Canimas i Moya (K-Team Dynaffit) han assolit el podi amb un temps de 3:30:01, seguits per Sergi Masip i Marc Pérez (3:38:59), i d'Aleix Bautista i Ruben Hernández, que han creuat la línia de meta amb 3:40:18.
 

Trail Rocacorba Foto: Josep M Montaner


A la cursa trail, els guanyadors han estat Albert Pujol (Team Sporthg) amb 2:58:19 i Paloma Lobera (Matxacuca) amb 3:51:41. El podi s'ha completat per Gerard Morales (Buff Pro Team) i Diego Arroyo (Matxacuca) en categoria masculina, i Manu Vilaseca (Matxacuca) i Mònica Fabrega (Bicioci), en categoria femenina.
 

Trail Rocacorba Foto: Josep M Montaner


Pel que fa a la cursa més curta, l'express, els guanyadors han estat Ernest Ausiro (Buff) amb 1:47:30, i Sheila Avilés (Matxacuca) que ha finalitzat amb 2:00:55. 

El Trail Rocacorba ja s'ha convertit en un clàssic de les curses de muntanya en l'inici de la temporada. Una prova amb una llarga llista d'inscrits, que atrau per la proximitat amb la ciutat de Girona, però també pels contrastos que permet respecte d'aquesta. En aquesta edició, els organitzadors buscaven potenciar "l'eventualitat de les coses quotidianes", havien afirmat, en una cursa completa, dibuixada a partir de corriols i camins, bàsicament, que han recorregut la vall de Llémena i la silueta de Rocacorba. 
 

Trail Rocacorba Foto: Josep M Montaner

 

Trail Rocacorba Foto: Josep M Montaner