Sis anys de presó per violar una indigent en un pàrquing de Girona

La sentència prohibeix al processat apropar-se a menys de 300 metres de la víctima o comunicar-se amb ella durant 5 anys

Redacció
14 de desembre del 2016
Actualitzat a les 15:47h

L'acusat de violar una indigent a Girona Foto: ACN


L'Audiència de Girona ha condemnat a 6 anys de presó el veí de Salt (Gironès) que va violar una indigent a Girona el 28 de juliol del 2014. La sentència conclou que, mentre la víctima i la seva parella dormien a la zona del parc del Migdia després de beure molt alcohol, l'acusat Mohammed Salmi es va aprofitar de l'estat d'embriaguesa de la dona per carregar-la a una furgoneta i portar-la a un traster d'un aparcament proper.

"Afectada per la ingesta prèvia de begudes alcohòliques, es va despertar de nit dins una furgoneta a la qual no havia pujat voluntàriament i amb un conductor que només coneixia de vista", indica la sentència. Un cop dins el traster, la dona va intentar fugir però el condemnat li va impedir a empentes i van arribar a forcejar. Per evitar que l'acusat li fes més mal, la víctima va deixar de resistir-se a la violació.

L'Audiència el condemna com a autor d'un delicte d'agressió sexual. Apart de la pena de presó, li prohibeix apropar-se a menys de 300 metres de la víctima o comunicar-se amb ella durant 5 anys.