Julieta Venegas repassarà vint anys de trajectòria i èxits al festival Strenes

La cantant i compositora mexicana actuarà el 8 d'abril a l'Auditori de Girona en el marc de la gira internacional "Parte mía tour"

Julieta Venegas, en una imatge promocional
Julieta Venegas, en una imatge promocional | Julieta Venegas
Redacció
12 de desembre del 2016
Actualitzat el 13 de desembre a la 13:38h
Julieta Venegas serà l'encarregada d'inaugurar la secció internacional del festival Strenes el proper 8 d'abril a l'Auditori de Girona. La cantant i compositora mexicana portarà a la ciutat catalana la gira internacional Parte mía tour i oferirà un concert íntim on repassarà els seus grans èxits. La gira coincideix amb la celebració dels seus vint anys de trajectòria musical.

A banda del reclam que suposa la reconeguda artista mexicana, el festival també ha anunciat la participació de Miquel Abras –que presentarà el seu sisè disc d'estudi el mateix 8 d'abril–, Blaumut –que interpretarà els temes del seu tercer treball el dia 1 d'abril–, i l'estrena del primer disc de Maria Arnal i Marcel Bagés, el 21 d'abril a l'Auditori de la Mercè. Les entrades d'aquests concerts ja estan a la venda. La pròxima edició de l'Strenes es farà del 25 de març al 30 d'abril del 2017.

Fa unes setmanes, l'Strenes ja va anunciar el concert d'Els Amics de les Arts, programat pel 30 d'abril a les escales de la Catedral. Les entrades per escoltar el nou disc, produït per l'escocès Tony Doogan, es van exhaurir en només 24 hores. En l'edició passada, el festival Strenes va tenir més de 28.000 espectadors.