Ja es pot escriure la carta als Reis d'Orient per Internet

Uns emprenedors gironins creen una aplicació per enviar la missiva "online"

Els reis Gaspar, Melcior i Baltasar, entrant a Barcelona
Els reis Gaspar, Melcior i Baltasar, entrant a Barcelona | ICUB
Redacció
30 de novembre del 2016
Actualitzat a les 15:37h
Els nens i nenes ja poden contactar amb Ses Majestats els Reis d’Orient a través d'Internet mitjançant cartaalsreis.wishers.world. Fins ara no existia una aplicació similar que permetés als infants seleccionar els regals que desitgin d’un ampli catàleg, escriure i enviar la carta als Reis Mags a través d’Internet. Han estat uns emprenedors gironins que han desenvolupat aquesta pràctica eina per a les famílies i l’han llançat internacionalment, ja que l’aplicació està disponible en català, castellà i anglès, amb una versió per a Santa Claus.

L’aplicació “Carta als Reis” és gratuïta i ofereix la possibilitat d’utilitzar-se només com a llista de desitjos per als més petits o directament per adquirir les joguines online. Entre els serveis que ofereix, els nens i nenes disposen d’una àrea de joc i entreteniment relacionat amb les festes i els adults poden compartir la informació per Whatsapp, Facebook o correu electrònic des d’una àrea privada. 

L’eina reserva un espai per als nens i un espai d'accés privat per a Ses Majestats. L'àrea per als nens té la navegació adaptada per a ells i, a banda de l'opció de fer la llista i la carta, hi trobaran diversos jocs i entreteniments per a celebrar aquesta època de l'any.

Des de l’àrea privada, els Reis d'Orient poden escollir els regals que volen portar als nens i encarregar als patges i altres ajudants que en facin l'entrega. Ses Majestats podran compartir des de la seva llista els regals a través d'email, Facebook o WhatsApp (en la versió mòbil). A l’estar vinculat directament al catàleg d’Amazon, adquirir les joguines que els nens els han demanat només és cosa de pocs clics.