Jordi Sales i Laura Baus guanyen la Cursa d'Orientació de Fires de Girona

La prova de la Lliga Nord-O reuneix més de 500 participants

02 de novembre del 2016
Actualitzat a les 9:01h
Més de mig miler de corredors van participar aquest passat diumenge a la Cursa d’Orientació de Fires de Girona. La competició es va centrar en la zona del Monestir de Sant Daniel i el barri vell, les pedreres i l’entrada a la vall. Un dia radiant va acompanyar als participants en un circuit urbà que va agradar en general. El Club Aligots en va ser l'organitzador.

La victòria en la categoria absoluta C1 va ser per Jordi Sales, de l’UE Vic-Fredvic), amb un temps d’1 hora i 49 segons. En fèmines, Laura Baus, dels Aligots de Girona, es va imposar amb una marca d’1 hora, 6 minuts i 2 segons. Pel que fa a la classificació de la Lliga Nord-O C1, en la categoria masculina es manté en primer lloc Josep M. Santiago, dels Aligots, amb 38 punts d’avantatge i a una prova del final de la lliga. En fèmines, la nova líder és Berta Alsius, del mateix club d’orientació gironí, que té 59 punts d’avantatge i gairebé ha sentenciat la competició.

També es disputava una altra categoria, la C2, on Xavier Grebol (GO-Xtrem) va aconseguir la victòria fent un temps de 49 minuts i 22 segons. Alexandra Svarcova, per la seva part, va dominar l’apartat femení d’aquesta categoria acabant en 52 minuts i 29 segons. La classificació de la Lliga Nord-O C2 l’encapçalen Carles Surrell (Aligots), amb 36 punts de marge, i Salut Masip (Sabadell-O), amb 53. La lliga acabarà el 6 de desembre a Aiguafreda.

Classificacions de totes les categories (PDF)

Mapa de la comeptició. Foto: Aligots Girona