Rècord d’inscripcions a la Cursa d’Orientació de Fires de Girona

La Lliga Nord-O es pot decidir aquest proper diumenge

Els més menuts prenent part a la Cursa d'Orientació de Girona
Els més menuts prenent part a la Cursa d'Orientació de Girona | Alba Danés
Redacció
27 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 19:23h
El proper 30 d’octubre arriba a Girona la tradicional cursa d’Orientació de Fires de Girona, que ja compta amb 359 inscrits, tot un rècord. Enguany, aquesta prova es celebrarà a la zona de Sant Daniel i el Barri Vell. L’esdeveniment completarà el Gir-O 2016, organitzat pel club Aligots.  També serà la penúltima prova de la Lliga Nord-O, la segona competició nacional després de la Copa Catalana. 

Després de 9 curses, l’emoció és màxima en aquest campionat d’orientació. Falten només per disputar la de Girona d’aquest proper cap de setmana i la d’Aiguafreda, al desembre. Res està decidit encara, i en categoria masculina encapçala la classificació general Josep Maria Santiago, amb 479,5 punts, per davant de Jordi Bruguera amb 438,99 punts i d’Aleix Canudas amb 416,79 punts. Tots tres estan inscrits a la prova i lluitaran per guanyar. Entre les fèmines, només hi ha 9 punts entre les tres primeres: Virginia Güell, Sara Prat i Berta Alsius. Mentre que Anna Torrent, Melibea Quintana i Gemma Riba es troben a menys de 50 punts del liderat. Emoció màxima.

També serà una bona cita per a tots aquells i aquelles que es vulguin iniciar en aquest esport. Les categories C3 i C4 estan pensades pels amants de les activitats físiques a la natura, dels mapes, del running, i de Girona; tant si són adults sols, famílies o nens. El mateix diumenge a les 9 del matí a davant del Monestir de Sant Daniel s'obriran les darreres inscripcions fins que s'exhaureixin els mapes de cada categoria. 
 

Cartell de la Cursa d'Orientació de Fires de Girona. Foto: Aligots Girona