Sébastien Carabin i Clàudia Galícia s’imposen a La Tramun de Girona

La prova de BTT s’estrenava categoria UCI com a prova MTV Marathon World Series

Clàudia Galícia creuant primera la meta de La Tramun 2016
Clàudia Galícia creuant primera la meta de La Tramun 2016 | Premsa Clàudia Galícia
Redacció
18 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 18:25h
Aquest passat diumenge 16 d’octubre es va disputar una prova de BTT molt esperada en el calendari: la Tramun de Girona. Amb sortida a Hostalets i arribada a Fontajau, la cursa estreava categoria UCI com a prova MTB Marathon World Series. L’esdeveniment es va dividir en dos recorreguts, un de 68km i un altre de 30, que van comptar amb un gran nivell per part dels ciclistes.

A la cursa llarga de 68km, es va imposar Sébastien Carabin, amb un temps de 3 hores, 40 minuts i 36 segons. El va seguir Tony Longo, que va arribar uns dos minuts més tard, i va completar el podi Jonny Cattaneo amb un temps de 3 hores i 45 minuts. En la categoria femenina, Clàudia Galícia es va imposar amb un temps de 5 hores i 4 minuts. La ciclista de Torelló va prendre la sortida per sorpresa, ja que en teoria ja havia donat per acabada la temporada, i va acabar guanyant. Segona va ser Mercè Pacos (5 hores i 7 minuts) i tercera Maria Díaz (5 hores i 12 minuts).
  En la prova de 30km, Txema Arnau va ser el més ràpid amb un registre de 2 hores i 15 minuts, seguit de Pere Batllori que arribava quatre minuts per darrere seu. Tancava el podi masculí Genís Martí, amb un temps de 2 hores i 21 minuts. En la categoria femenina, la primera era Nayara Maldonado, amb una marca de 3 hores i 13 minuts. Segona classificada va ser Foix Trotonda amb un registre de 3 hores i 26 minuts, mentre que Alba Sugrañes va tancar el podi en 3:29.

Classificacions La Tramun 2016http://online.cronotime.net/#/public/BIqn1fYQAo