Representants d'arreu del territori formen l'equip de Pere Vila per dirigir el Partit Demòcrata a Girona

És l'única llista que s'ha presentat per governar el PDC a la demarcació

La llista de Pere Vila és l'única a liderar el PDC a Girona
La llista de Pere Vila és l'única a liderar el PDC a Girona | PDC
Redacció NacióGarrotxa
20 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:57h
Pere Vila fa tàndem amb diputada de Junts pel Sí Natàlia Figueras, en la llista que ha elaborat per dirigir el Partit Demòcrata Català a les comarques de Girona. Assegura presentar-se "amb un equip de futur que recull el mandat del congrés fundacional del partit". La gent que formarà part del nucli dur del PDC a Girona representen a totes les comarques gironines. "Volem ser útils a tots els municipis per tal de treballar per la societat des dels 222 municipis gironins", destaca el fins ara president de CDC a Girona. 

Donen suport al president de la Diputació de Girona, noms de pes dins el partit arreu del territori com Marta Felip, Marta Cullell, Marta Madrenas, Montse Mindan, Júlia Calders, Dolors Rovirola, Jordi Xargay, Jordi Munell, Josep Berga, Albert Robert i Pep Solé. 

A hores d'ara Pere Vila és l'únic que s'ha postulat per presidir el Partit Demòcrata a les comarques gironines, després que el president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, renunciés a formar una llista alternativa. Demà s'acaba el termini per presentar les candidatures, que la militància ha de votar els dies 30 de setembre i 1 d'octubre. 
 

Barons, debuts i disputes: el PDC tria les noves direccions territorials