Detingut un jove per robar joies i diners en un pis de Girona forçant el pany

El lladre, que té antecedents, ha quedat en llibertat amb càrrecs

ACN
07 de setembre del 2016
Actualitzat a les 16:44h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre de 19 anys per entrar a robar a un pis de Girona i endur-se joies i diners. El robatori ha estat aquest dissabte, 3 de setembre, a dos quarts de sis de la tarda. Un veí va alertar la policia perquè havia vist com un home saltava la tanca del jardí d'un edifici situat al carrer Bastiments i entrava al pis.

L'immoble tenia el pany forçat i tot l'interior remenat. A partir de la descripció del sospitós que van fer els testimonis, els agents van començar la recerca i poca estona després van localitzar, al passeig d'Olot, un jove que coincidia amb la descripció del lladre. Quan va veure la patrulla, el sospitós va llançar a terra part del botí. En concret, va tirar un penjoll i un braçalet. Tot i això, durant l'escorcoll li van trobar més joies i diners amagats a la roba interior.

Els Mossos d'Esquadra van detenir el sospitós com a suposat autor d'un robatori amb força a l'interior de domicili. Els agents van lliurar les joies i els diners a la seva propietària.

El detingut, amb antecedents, ha quedat en llibertat provisional després de passar disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona. El lladre té antecedents i és un veí de Calonge (Baix Empordà) de 19 anys.