Sis entitats de Girona organitzen activitats per la Diada a Salt

Els responsables fan una crida a la participació i recorden que cal inscriure's a través d'Internet per anar a algun dels trams

Els organitzadors de la Diada a Girona, aquest dilluns amb l'alcadessa Marta Madrenas
Els organitzadors de la Diada a Girona, aquest dilluns amb l'alcadessa Marta Madrenas | ACN
Redacció
05 de setembre del 2016
Actualitzat a les 15:24h
Sis entitats de Girona han organitzat un seguit d'actes per escalfar motors abans del "batec" que farà Salt la tarda de l'Onze de Setembre, en el marc de  les mobilitzacions organitzades per ANC i Òmnium Cultural. Entre aquestes, destaca un pícnic al Parc Central i, seguidament, una marxa a peu per portar tots els participants fins a la població veïna de Salt.

Els organitzadors –que compten amb el suport dels grups d'ERC, CUP i CiU de l'Ajuntament de Girona- han fet una crida a la participació i han recordat que cal inscriure's per confirmar la participació en algun dels trams. Salt acollirà del tram 21 al 26 –inclourà també la Catalunya del Nord.

De moment, la participació és més baixa que en d'altres diades anteriors però des d'Òmnium Gironès i ANC confien que hi haurà molta gent. "Demanem a la gent que faci el petit esforç d'apuntar-se a la pàgina web per tal d'ajudar-nos a coordinar-ho bé, perquè esperem que vingui molta gent a Salt", ha destacat el president d'Òmnium Gironès, Sergi Font.