Els Bombers realitzen tres rescats en menys d'una hora

En total van ajudar 4 persones, totes elles ferides menys greu

Redacció
28 d'agost del 2016
Actualitzat a les 17:23h
Rescats de muntanya
Rescats de muntanya | Bombers de la Generalitat
Aquest dissabte el vespre els Bombers van rebre tres avisos de rescats en només una hora, tots ells per incidents de poca gravetat.

A les 20:13 es va rebre la primera notificació, es tractava d'una escaladora de 47 anys i veïna de Sitges que estava pujant La Facu de Canyelles. La dona s'estava enfilant per la paret quan una roca li va caure el braç, dislocant-li. Dues dotacions de bombers es van desplaçar a la zona per ajudar-la a despenjar-se i arribat a l'ambulància. L'escaladora va ser transportada a l'Hospital de Sant Camil amb pronòstic menys greu.

A les 20:31 es va avisar d'un ciclista que havia tingut un accident a Puig d'Arques a Calonge. La zona era de dífícil accés pel qual es van necessitar dues dotacions de Bombers. L'home de 48 anys i veí de Barcelona va ser traslladat a l 'Hospital de Palamós amb estat menys greu.

I a les 20:43 els Bombers van tenir constància d'un accident amb un quad, a Roses  el qual havia sortit de la carretera i caigut per un desnivell de 500 metres. Una dotació de Bombers i tres ambulàncies es van desplaçar a la zona per rescatar el noi de 19 anys i la menor de 14 que viatjaven amb el vehicle. Els dos van ser traslladats a l'Hospital Josep Trueta de Girona, els dos menys greus.