El Trek Festival, una trobada senderista internacional a Catalunya

La FEEC organitza l’esdeveniment, programat per la primavera vinent |El programa proposa una setmana plena de caminades a la zona de l’Empordà

El vídeo de presentació del Catalonia Trek Festival
El vídeo de presentació del Catalonia Trek Festival | FEEC
Redacció
20 d'agost del 2016
Actualitzat el 21 d'agost a les 8:55h

La propera primavera, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), juntament amb el suport de la Federació Europea de Senderisme, organitzarà el Catalonia Trek Festival. L’esdeveniment serà la tercera trobada senderista internacional sobre l’E12 (el sender de l’arc mediterrani). Les dues anteriors edicions d’aquesta trobada es van celebrar a Sapri (Itàlia) el 2013 i a La Colles ur Loup, als Alps Marítims de França, l’any 2015. L’any que ve, a proposta de la Federació Europea de Senderisme, es farà a Catalunya.

Seran sis dies de caminades amb el seu epicentre a Roses, al cor de la Costa Brava, per on passa el GR 92, el sender que recorre tot el litoral mediterrani català i espanyol i que també coincideix amb l’E12 europeu. Les rutes es celebraran entre el 30 d’abril i el 7 de maig del 2017 i passaran per indrets com el Parc Natural del Cap de Creus, el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, Cadaqués, Port de la Selva o el Monestir de Sant Pere de Rodes. 

El Catalonia Trek Festival fusionarà el senderisme amb la cultura i es completarà amb visites al Museu Dalí de Figueres, la Casa-Museu Salvador Dalí a Portlligat i les ruïnes d’Empúries, a més d’activitats com enoturisme de la D.O. Empordà i visites a Girona i Barcelona.