Tres xefs amb estrella Michelin cuinaran per recaptar fons per l'Oncolliga Girona

Quim Casellas, Marc Gascons i Jordi Roca són els artífexs del menú | Els beneficis es destinaran íntegrament a l'entitat, que dóna suport als malalts de càncer i als seus familiars

Redacció
18 d'agost del 2016
Actualitzat a les 17:46h
Tres xefs amb estrella Michelin cuinaran en benefici de la Fundació Oncolliga de Girona el proper 21 de setembre al Mas Marroch de Vilablareix, propietat dels germans Roca. Els artífex del menú seran Quim Casellas (Restaurant Casamar de Llafranc, primer plat), Marc Gascons (Els Tinars de Llagostera, segon plat) i Jordi Roca (Celler de Can Roca de Girona, postres). El menú tindrà un preu de 100 euros i els diners es destinaran íntegrament a la fundació que dóna suport als malalts de càncer i als seus familiars i que aquest any celebra el seu 20è aniversari. 

El sopar s'ha batejat amb el nom Sopar de les Consciències i serà el preludi de les terceres jornades 'Girona nova cultura de la salut' que del 23 al 25 de setembre portaran al Barri Vell de Girona diverses activitats per conscienciar la població davant d'aquestes malalties.

Aquest projecte va néixer el 2013 com a plataforma per donar a conèixer les eines i els camins que poden ajudar a gestionar les emocions per gaudir d'una vida més saludable.