L'estiu de Sopa de Cabra acaba a Cap Roig

El grup gironí farà l’últim concert d’agost al festival de l’Empordà on presentarà el seu darrer treball “Cercles”

Sopa de Cabra, en una imatge promocional del nou disc, «Cercles»
Sopa de Cabra, en una imatge promocional del nou disc, «Cercles» | Sopa de Cabra
Redacció
16 d'agost del 2016
Actualitzat a les 17:09h
Sopa de Cabra i el Festival de Cap Roig s'agafen vacances pràcticament el mateix dia. El grup de Gerard Quintana i Josep Thió farà l'últim concert de la gira estival aquest dimarts al festival de Tossa de Mar, just un dia abans de tancar la cinquena edició amb el concert de Status Quo. Tant el festival com la gran banda del rock català culminaran un estiu ple de dates musicals i amb grans afluències de públic.

Després de 15 anys de silenci discogràfic (sense comptar ni àlbums recopilatoris ni en directe) els Sopa de Cabra han tornat amb Cercles, el disc que durant tot l'any han estat presentant. Les deu cançons del nou treball sonen emocionants, enèrgiques i donen esperança als fans de la banda, que no esperaven que el seu retorn anés més enllà d’uns quants concerts. 

El gran moment que viuen els ha portat a continuar amb els concerts fins a finals del 2016. Després d’una aturada d’un mes, a mitjans de setembre tornaran a arrencar per tocar a ciutats com Madrid, Londres o en dues nits a Barcelona. Si no allarguen més la gira, acabaran definitivament el 16 de desembre al Teatre Fortuny de Reus.