Una nova Escoleta al Club Trail Running Girona

Es vol preparar a futurs corredors de muntanya d’entre 6 i 16 anys

Les inscripcions es podran fer a partir del setembre
Les inscripcions es podran fer a partir del setembre | Club Trail Running Girona
NacióMuntanya
16 d'agost del 2016
Actualitzat a les 17:09h
El Club Trail Runing Girona inicia aquest proper curs un nou projecte: una escoleta de curses per muntanya destinada a nois i noies d’entre 6 i 16 anys. L’objectiu de la mateixa serà formar els joves en valors a través de l’esport. “En un esport amb un gran creixement els darrers anys, creiem convenient preparar d’una manera adient els futurs practicants, tant a nivell esportiu com humà” destaquen des del club a la seva plana web.

El respecte per l’entorn de la muntanya i el desenvolupament de la tècnica adequada a l’hora de córrer són dos dels objectius principals que aquesta nova escoleta vol tenir. Els valors que es volen transmetre des de la base són els de “treball en equip, esforç, constància, respecte i esportivitat amb els nostres companys de fatigues.”

Els més petits hi realitzaran jocs i exercicis bàsics en el medi natural, mentre que els alumnes més avançats ja faran entrenaments més avançats per les muntanyes de Girona. També es volen programar sortides pel Pirineu o altres serralades durant els caps de setmana. Les inscripcions per a les activitats es faran durant el mes de setembre a la seu del Club Esquí Girona.

Tota la informació sobre la nova Escoleta (PDF)