L'organitzador de la flashmob a Platja d'Aro es compromet a no fer-ne més

El turoperador Ruf Reisen es reuneix amb l'alcalde per donar explicacions i disculpar-se

Vehicles policials al Passeig Marítim de Platja d'Aro, dimarts passat a la nit
Vehicles policials al Passeig Marítim de Platja d'Aro, dimarts passat a la nit | ACN
Agències
08 d'agost del 2016
Actualitzat a les 20:00h
El turoperador Ruf Reisen, organitzador de la flashmob que va generar una situació d'alerta a Platja d'Aro, s'ha compromès a no organitzar-ne més en aquesta localitat. Així ho ha expressat un dels representants de la companyia alemanya que s'ha reunit aquest dilluns amb l'alcalde, Joan Girau, per donar explicacions, demanar disculpes i reiterar que no hi havia voluntat de provocar cap aldarull. El consistori resta a l'espera del que decideixi el fiscal que porta el cas per veure si finalment es personaran com a acusació particular.

"Hem coincidit que no es podia tornar a repetir una oferta d'aquest tipus; l'empresa ho ha justificat dient que ja ho van fer l'any passat sense que passés res però que no pensen oferir-ho més", ha explicat l'alcalde. 

Des del consistori reconeixen també que l'operador alemany ja fa temps que porta joves d'entre 14 i 18 anys al municipi i que fins al passat 2 d'agost no hi havia hagut cap problema. Aquesta vegada la flashmob, on se simulava que uns joves paparazzis perseguien un famós, va desencadenar una situació de pànic, amb gent fugint pels carrers, onze ferits i danys materials.

Cinc monitores van ser detingudes i van quedar en llibertat després de declarar davant del jutge. La causa encara es manté oberta per presumptes desordres públics.