Un incendi actiu al Baix Empordà deixa unes 30 hectàrees cremades

El foc afecta al terme municipal de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura | Desallotjades preventivament unes 10 persones que hi havia en dos masos de la zona

Redacció
04 d'agost del 2016
Actualitzat a les 19:48h
Incendi al Baix Empordà
Incendi al Baix Empordà | Bombers
Trenta dotacions terrestres i deu d'aèries dels Bombers de la Generalitat treballen aquest dijous a la tarda en les tasques d'extinció d'un incendi al terme municipal de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura, al Baix Empordà. El foc, que s'ha iniciat al voltant de dos quarts de quatre de la tarda, afecta vegetació agrícola i ha començat al paratge de Campcerdans. Segons dades provisionals dels del Cos d'Agents Rurals l'incendi hauria afectat una extensió d'unes 30 hectàrees de vegetació, majoritàriament agrícoles.A la zona, aquesta tarda hi bufa vent del sud, en sentit contrari al massís de les Gavarres.

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat preventivament unes 10 persones que hi havia en dos masos de la zona, però no es té constància de cap persona ferida.

D'alta banda, segons el Servei Català de Trànsit (SCT), està tallada la circulació de la carretera GI-664 entre les poblacions de Sant Sadurní de l'Heura i Cruïlles, així com també les carreteres locals que enllacen aquests dos nuclis amb el de Monells.


 

L'incendi a Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura. Foto: Núria Codina

 

Un helicòpter sobrevola la zona de l'incendi. Foto: Núria Codina