Platja d'Aro actuarà contra els instigadors de la flashmob «segons el dictamen del jutge»

L'alcalde Joan Giraut creu que “encara que fos innocent”, havien de ser conscients que “allò estava generant un atac de pànic”

Redacció
03 d'agost del 2016
Actualitzat a les 11:18h
L'alcalde de Platja d'Aro, Joan Giraut, ha assegurat que l'Ajuntament prendrà mesures contra els instigadors de la flashmob que va provocar el pànic al Passeig de la població però ho farà depenen "del que resolgui el jutge". "Segons el seu dictamen haurem d'actuar", ha explicat durant una entrevista a El món a RAC1, tot afegint que "ho analitzarem i decidirem però és evident que encara que fos una cosa innocent, no sé fins a quin punt no es podia ser conscient que allò estava generant un atac de pànic".

Més enllà, ha confirmat que hi ha cinc persones detingudes: "Era un grup d'alemanys que dins el seu programa de vacances tenien organitzada aquesta flashmob, aparentment tan innocent com perseguir un famós". Giraut considera que "es va generar una situació d'alarma perquè és un moment en què tots estem molt impregnats pel atemptats jihadistes" i ha lamentat que amb el boca-orella: "Algú va dir que s’estava produint un tiroteig i que hi havia ferits. Algú va arribar a dir que eren jihadistes. Imagini’s el que es va arribar a produir".