Inquietud per una falsa alarma al centre de Platja d'Aro

Corredisses al Passeig Marítim per una "broma d'uns brètols", segons informa l'Ajuntament | Els Mossos d'Esquadra asseguren que "no hi ha hagut trets" | Les persones que han provocat l'ensurt, detingudes

Redacció
03 d'agost del 2016
Actualitzat a les 8:24h
Una "broma d'uns brètols" aquesta nit al centre de Platja d'Aro ha generat inquietud entre els ciutadans, segons ha apuntat l'Ajuntament, que a través del seu Twitter ha volgut deixar clar que no hi ha hagut "cap atemptat" i ha anunciat que es personarà contra els joves que han causat l'ensurt, segons  la Cadena SER. Dues persones han hagut de ser ateses per atacs d'ansietat i hi ha hagut algunes contusions a causa de la tensió i les corredisses, segons ha explicat Josep Maria Solé, responsable de Protecció Civil i regidor de Platja d'Aro, al 3/24. 

L'edil ha detallat que els autors de la broma són de nacionalitat alemanya i que avui passaran la nit en dependències policials. Segons el seu relat, els dos joves han provocat "el pànic" en simular una persecució al Passeig Marítim. "La gent no ha entès el que estava passant i de seguida han començat els rumors i corredisses", ha assegurat. Solé també ha demanat a la gent que no és testimoni directe "que no digui allò que no ha vist". 

Els Mossos d'Esquadra han volgut tranquil·litzar la ciutadania assegurant que no hi ha hagut "trets" i que ha estat una "falsa alarma". Per la seva banda, Protecció Civil ha relacionat els incidents amb un flashmob.

Una testimoni ha explicat a NacióDigital que "mai havia passat tanta por": "Hi havia 300 persones corrent per pànic en direcció contrària a la nostra. Hem hagut d'amagar-nos quinze persones dins un hotel". 

NacióDigital s'ha intentat posar en contacte amb la policia local, però les línies estan col·lapsades.