«Mai he passat tanta por, ens hem hagut d'amagar dins l'habitació d'un hotel»

Una testimoni de l'incident a Platja d'Aro explica a NacióDigital que ha viscut amb "pànic" l'ensurt causat per dos bromistes

Una de les terrasses de Platja d'Aro aquesta nit
Una de les terrasses de Platja d'Aro aquesta nit | ACN
Redacció
03 d'agost del 2016
Actualitzat a les 11:23h
"Mai he passat tanta por. Hi havia unes 300 persones corrent en direcció contrària a la nostra a causa del pànic. Ens hem hagut d'amagar amb unes quinze persones més, entre ells cinc o sis nens tremolant i plorant, dins l'habitació d'un hotel". Aquest és el relat que ha fet a NacióDigital una testimoni de la situació que s'ha viscut aquesta nit a Platja d'Aro, quan dos joves, simulant una persecució al Passeig Marítim, han generat alarma i corredisses. 

Aquesta testimoni assegura que han trucat la policia d'un altre municipi per demanar informació, perquè la de Platja d'Aro no contestava. Quan semblava que tot s'havia calmat, al cap d'uns 25 minuts, han sortit al balcó i han vist que tot estava més tranquil. Al cap d'uns instants "un pare sirià amb dos nens ha passat pel passadís, ha sentit sirenes de la policia i s'ha posat a cridar com un boig, Un altre cop ens hem tancat tots a l'habitació", explica.

Finalment, al cap de deu minuts, han decidit sortir de l'estança. "Mai en la meva vida havia passat tant pànic", repeteix.