El festival Sons del Món tanca la millor edició amb un 60% més de públic

S'han esgotat les entrades per deu dels dotze concerts, sent el de Sopa de Cabra el més multitudinari

Concert de Sopa de Cabra al festival Sons del Món
Concert de Sopa de Cabra al festival Sons del Món | Mònica Quintana
Redacció
01 d'agost del 2016
Actualitzat a les 14:34h
Un total de 10.260 espectadors han assistit a algun dels concerts del festival Sons del Món Vi and Music Empordà que aquest any arribava a la novena edició. Aquestes xifres suposen un augment de públic del 60% respecte l’edició anterior, fent que el 2016 hagi estat el millor any del festival.   

Els concerts de petit format que s’han fet entre les vinyes de Roses o Castelló d’Empúries han esgotat entrades en deu de les dotze ocasions. Rosario, Manel o Noa han penjat el cartell d’aforament complet. L’actuació de Sopa de Cabra, el 23 de juliol, va ser la més multitudinària del festival reunint gairebé 4.000 persones a Roses. 

L’organització ha elaborat un estudi per saber l’impacte que té el festival en les poblacions que l’acullen. Via enquestes telemàtiques, han confirmat que el 29% del públic ve de comarques barcelonines, que set de cada deu persones sopen a la localitat on es fa el concert i que una de cada deu es queda a dormir als municipis amb el motiu del festival. Després de l’èxit d’enguany, la desena edició del festival ja s’està començant a preparar.